Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yeni bir tezli yüksek lisans programı daha açıldı.

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğü’nün, Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Anabilim Dalı bünyesinde Tarım Ekonomisi Tezli Yüksek Lisans Programı açılması hususundaki teklifi, 02.10.2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplasında incelendi.

Toplantıda, Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliği’nin 4’üncü ve 7’inci maddeleri uyarınca Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Anabilim Dalı bünyesinde Tarım Ekonomisi Tezli Yüksek Lisans Programı açılması uygun görüldü.

Alınan kararla, Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki yüksek lisans programlarının sayısı 15 oldu.