Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2019-2020 Yatay Geçiş Sonuçları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.Yurt Dışı kontenjanından giren adaylara ayrıca Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) nun ilgili maddesi gereğince 13.09.2019 tarihinde o yıl Yüksekomuzdaki Özel Yetenek Parkur derecesine göre Özel Yetenek Sınavı yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge

4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin  kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Ayrıca, öğrencilerin önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir.

Fotoğraf
  • 20190829-211008.jpg