2019-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) KAYITLARI

Sevgili Öğrencilerimiz;

Üniversitemizi tercih ettiğinizden dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

I. KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Tarihleri ;

Bir yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt işlemleri Iğdır Üniversitesi tarafından  09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

2019- DGS sonucunda üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına yerleştirilen adayların kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı ilkeler doğrultusunda yapılacaktır.

1. Şahsen veya Vekaleten Kayıt (Öğrencilerimizin Iğdır Üniversitesinde Bulunan Kayıt Bürolarına Gelerek Ya Da Kanuni Vekillerini Göndererek Yapmış Olduğu Kayıt İşlemleridir. Vekâleten yapılan kayıtlarda vekâlet noter onaylı olmak zorundadır. Noter onaylı vekâleti bulunmayan hiçbir adayın kaydı akraba vb. tarafından yapılamaz.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Ön lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı (Aslı onaylandıktan sonra geri verilecektir)
  2.  DGS sonuç belgesinin internet çıktısı,
  1.  Nüfus cüzdanının ön ve arka yüzünün fotokopisi,
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. Askerlik durumunu belirten belge.
  4. Transkript (onaylı)

NOT: Halihazırda farklı bir yükseköğretim kurumunda Örgün lisans bölümünde(Açıköğretim hariç) okuyan öğrencilerin Üniversitemize kayıt yaptırabilmesi için diğer Üniversitedeki kayıtlarını sildirmeleri gereklidir.

ÜNİVERSİTEYE GELEREK KAYIT YAPTIRACAKLAR İÇİN KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ

Kayıt işlemleri aşağıda yazılı yükseköğretim programlarına yerleştirilen tüm adaylar için 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen kayıt yerlerinde yapılacaktır.

KAYIT YERİ

KAYIT YAPACAK FAKÜLTE

*ZİRAAT FAKÜLTESİ

ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN KAMPÜSÜ