Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

AKADEMİK AMAÇLI İNGİLİZCE KONUŞMA YETENEĞİNİ GELİŞTİRME KURSU

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü tarafından  "İngilizce Konuşma Yeteneğini Geliştirme Kursu" organize edilecektir. Akademik etkinliklere katılacak olan üniversite personelinin yeterli düzeyde İngilizce konuşma ve anlama yeteneğine sahip olmasını hedefleyen kursa online başvuru için lütfen tıklayınız.

Kurs Bilgileri

Programın Amacı: Akademik etkinliklere katılacak olan üniversite personelinin yeterli düzeyde İngilizce konuşma ve anlama yeteneğine sahip olması.

Programın Türü : Kurs (Sertifikasız)

Programın Süresi: 8 Hafta

Eğitim Gün ve Saatleri: Kurs, haftalık 2 gün (Salı-Perşembe) ve ikişer saatten toplam 4 saat olarak planlanmaktadır.  Katılımcıların durumlarına göre gün ve saatlerde değişiklik yapılabilir.

Programın Hedef Kitlesi:  Akademik Personel

Eğitim Yeri: Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu

Eğitmen: Yrd. Doç. Dr. Kenan ÇİÇEK

Not:

1. Katılım üst limiti 13 kişidir.
  2. Program Ücretsizdir.
  3. Kurs, intermediate seviyesinde olup çoğunluklu olarak konuşma şeklinde işlenecektir. Gramer, reading ve writing kısımlar da her ders  işlenecektir.
  4. Kursa katılımcıların ders süresince SADECE İNGİLİZCE konuşmaları zorunludur. Her ne sebeple olursa olsun Türkçe konuşulmasına izin verilmeyecektir.

İndir