Aalto Üniversitesi, Finlandiya uygun ve ilgilenen adaylardan Finlandiya'daki Doktora Sonrası Araştırmacı için başvuru yapmaya davet ediyor

Hakkında- İddialı ekibimizin araştırması, mikromekanik sistemlerin kuantum mekaniksel özellikleri üzerine yapılan temel araştırmalara odaklanmıştır. Araştırma grubu, süper iletken mikrodalga boşluklarına ve alüminyum veya silikon nitrür membranlarla yapılan mikromekanik rezonatörlere dayanan mikrodalga optomekaniği kullanır. Araştırma grubu iki alüminyum rezonatör arasında kuantum karışmasını göstermiştir. Süper iletken kesicilerle, kuantum bilgisinin ve mekanik hareketin rezonans dönüşümünü araştırıyoruz. Uzun vadede, yerçekiminin kuantum mikromekanikteki rolü ve kuantum nanoparçacıkları kuantum sistemleri olarak kullanmakla ilgileniyoruz. Finlandiya'da Doktora Sonrası Araştırmacı

Araştırma / İş Alanı-Fizik

Yer - Aalto Üniversitesi, Finlandiya

Uygunluk / Qualification-

Araştırma grubu, deneysel, düşük sıcaklıklı katı hal fiziği konusunda motive olmuş seçkin adaylar arıyor.

Araştırma grubu adayların kuantum nanofiziği, temiz oda teknikleri ve mikromekanik sistemlere yoğun ilgi gösterdiğini kanıtlamış bir sicile sahip olmalarını gerektirmektedir.

Ayrıca, adayların modern kriyojenik sistemlerde ölçümleri yürütme konusunda tecrübeli olması gerekir.

Görev / Görev Tanımı-

POSTDOCTORAL ARAŞTIRMACI için beklenen maaş yaklaşık 3500 € / ay civarındadır ve zamanla sorumluluk ve performansla artacaktır.

Pozisyon 1 yıl, 1-2 yıl olası uzatmaya kadar doldurulacak.

Nasıl Başvurulur

İş başvurusunda bulunmak için lütfen başvurunuzu içeren tek bir pdf dosyası olarak gönderin (İngilizce tüm belgeler). Başvurunuzu Soyad_Firstname_Application.pdf olarak adlandırın.

Motivasyon mektubu (en fazla bir sayfa)

Becerilerinizin özeti

Araştırma ilgi alanlarınızın açıklaması

Kayıtların transkriptleri

Olası hakemlerin iletişim bilgileri

Ayrıca, başvurunuzun bir kopyasını mika.sillanpaa@aalto.fi adresine e-posta ile gönderin.

Lütfen üç referansın adını ekleyin ve onlardan birinden Profesör Mika Sillanpää'ya (mika.sillanpaa@aalto.fi) e-posta ile doğrudan bir referans mektubu göndermelerini isteyin.

Son Başvuru Tarihi - 31 Temmuz 2019