Üniversitemiz International Congress of Islamic Economy, Finance and Ethics (ISEFE'19 Spring) ve International Congress of Energy, Economy and Security (ENSCON'19 Spiring) kongrelerinin destekleyici üniversiteleri arasına katılmış bulunmaktadır. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile kongrelerin yürütücülüğünü yapan Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan arasında yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu kongreleri üniversitemizin de destekleyeceği konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Ayrıca üniversitemiz öğretim elemanlarının Doç. Dr. Haktan Sevinç’e isimlerini belirtmeleri halinde kongre katılım ücreti ödemeden kongrelere katılım sağlayabileceklerini belirtir ve tüm akademisyenlerimize duyururuz.

Dosyalar