Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Üniversitemiz 2. Arge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi’nde Temsil Edildi

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından düzenlenen 2. ARGE İnovasyon Zirvesi ve Sergisi’ne üniversitemizi temsilen Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Şahin katıldı.

6-7 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleşen 2. MMG Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nin açılışını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İki gün süren organizasyonda sergi alanı yanında farklı başlıklarda düzenlenen oturumlarda, konunun uzmanları, iş ve sanayi dünyası temsilcileri, akademisyenler ile kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya geldi.

Ar-ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, Ar-Ge Merkezleri, Üniversiteler, Teknoparklar ve Organize Sanayi Bölgeleri’nde geliştirilen inovatif projeleri aynı platformda buluşturarak, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturmayı, projelerin yatırıma dönüşmesine ve ticarileşmesine katkıda bulunmayı hedefleyen bir etkinliktir.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi