Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne Öğrenci Alınacak

Iğdır Üniversitesi'nde 2018-2019 eğitim-öğretim yılında eğitim vermek üzere Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne öğrenci alınması ile ilgili teklif, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylandı.

Üniversitemize bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesindeki Kamu Yönetimi Bölümü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınması ile ilgili olarak yapılan teklif, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edildi. Böylece ilgili bölüme önümüzdeki eğitim yılında öğrenci alımı yapılması kesinleşmiş oldu.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, yeni bölümlerin açılması ile ilgili olarak, çalışmaların devam ettiğini, en kısa zamanda daha başka yeni programların açılacağına inandığını belirtti.