Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Üniversitemiz “Uygulamalı Girişimcilik” Eğitimi Verdi

Iğdır Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları çerçevesinde Yrd. Doç. Dr. Serkan Künü, Iğdır Merkez, Aralık ve Tuzluca İlçelerinde Iğdır İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik” konulu eğitim çalışması yapıldı.

Çok sayıda girişimci adayının katıldığı eğitim programında, katılımcılara konu ile ilgili olarak pratik ve uygulamalı bilgiler verildi. Böylece girişimcilik ruhunun geliştirilmesinin yolları katılımcılara kazandırılması hedeflenmiş oldu.

Bu tür çalışmaların devam edeceğini belirten yetkililer, yeni planlamalar içinde olduklarını söylediler.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi