Üniversitemizde II. Uluslararası Iğdır Sempozyumu Düzenlenecek

Iğdır Üniversitesi tarafından organize edilen, yurt içi ve yurt dışından birçok katılımcının iştirak edeceği “II. Uluslararası Iğdır Sempozyumu” 9-11 Ekim 2017 tarihleri arasında üniversitemiz Karaağaç Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

II. Uluslararası Iğdır Sempozyumu; üniversite ile çeşitli sivil girişimci grupları bir araya getirmenin yanı sıra, Iğdır’ın gelişimine de büyük oranda katkı sunma amacındadır.

Sempozyum, bilim camiası tarafından büyük ilgi ile karşılandı. 450’den fazla bildiri ve poster bildirinin yer aldığı sempozyumda sunulan tebliğler 2017 yılı içerisinde, Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi ile Fen Bilimleri Enstitüsü Dergilerinde, hakem sürecinden geçtikten sonra yayımlanacak.  Halka da açık olan sempozyum süresince, çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Iğdır Üniversitesi Haber Merkezi