Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Üniversitemizde Kobi Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Iğdır KOSGEB Müdürlüğü tarafından, Kobi Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) tanıtımının yapıldığı bilgilendirme toplantısı üniversitemiz öğretim elemanlarının ve ilgili alanlardaki sanayicilerin katılımı ile Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sulhattin Yaşar başkanlığında kurulan Proje Ofisi Koordinasyon Birimi hakkında,  üniversitemiz TTO Koordinatörü ve BSTB İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Korkmaz bilgi verdi. Daha sonra Iğdır KOSGEB Müdürü Eyüp Taşkın'ın KOBİGEL proje teklif çağrısı ile ilgili sunumuna geçildi.

Sunum sonrasında ise toplantıya katılan ve proje geliştirmek isteyen sanayiciler ile öğretim elemanları, Ziraat Fakültesi Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek proje konusunda ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi alışverişinde bulundular. Bu değerlendirmenin yapıldığı çalıştay sonrasında proje konularının ve içeriğinin daha net olarak ortaya koyulması için bu hafta ve gelecek hafta içerisinde bilgi talep eden sanayicilere ait firmalara, ilgili öğretim elemanları tarafından ziyaretler düzenlenerek yerinde incelemeler yapılmasına karar verildi.

Yazdır Send to friend

Comments (3)