Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Iğdır Üniversitesi Rektörü Alma, İlim Yayma Cemiyeti Yetkilileriyle Görüştü

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mehmet Hakkı ALMA, Iğdır İlim Yayma Cemiyeti şube ziyaretine gelen İlim Yayma Cemiyeti genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve Iğdır şube yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Rektör Alma, her geçen gün öğrenci sayısı artan üniversitemiz için yurt probleminin olduğunu ifade etti. İlim Yayma Cemiyeti yetkililerinden bu problemin çözümü noktasında desteklerini istedi. İlim Yayma Cemiyeti Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri,  Sayın Rektörün bu talebinin karşılıksız kalmayacağını, şu anda bu minvalde çalışmalarının bulunduğunu, 250 kişi kapasiteli yurt arsa tahsisinin yapıldığını ve durumu genel merkezde tekrar ele alarak, en kısa zamanda yurdun tamamlanması için girişimlerde bulunacaklarını taahhüt ettiler.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi