Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Iğdır Ağır Ceza 2. Reisi Erol Kuşçu Rektör Alma’ya İadeyi Ziyarette Bulundu

Ağır Ceza 2. Reisi Erol Kuşçu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Ağır Ceza 2. Reisi Erol Kuşçu, ikili ilişkileri geliştirmek adına yapılan ziyarette, yükseköğretim ve adliyeler arasında iş birliğinin artmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Ağır Ceza 2. Reisi Erol Kuşçu toplumla bağlantıyı sağlama noktasında da üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor ve bu konuda atılabilecek adımlar ele alındı.

Gerçekleştirilen ziyaretten büyük onur duyduğunu belirten Rektörümüz, adliyeler ile iyi ilişkiler geliştirmek istediklerini söyledi ve ziyaret sona erdi.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi