Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Iğdır Devlet Hava Meydanları Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı Müdürü Fikret Bağca Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Iğdır Devlet Hava Meydanları Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Alma da Havalimanı Müdürü Bağca’nın ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. Müdür Bağca da Rektör Alma’nın kendisine gösterdiği misafirperverlikten ötürü çok memnun olduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda Rektör Alma Müdür Bağca’ya hediye takdim etti.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi