Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Iğdır Hudut ve Aydın Gazeteleri Sahibi Osman Toka Rektör Alma’yı Ziyaret Etti.

Iğdır Hudut ve Aydın Gazeteleri  Sahibi Osman Toka Rektör Alma’yı Ziyaret Etti.

Iğdır Hudut ve Aydın Gazetesi Sahibi Osman Toka ve  beraberindeki heyet Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alma’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Alma da, Osman Toka ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti. Basını önemini bildiklerini dile getiren Rektör Alma, güzel işlerin yapılması için el ele olmanın gereğine dikkat çekti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve iyi niyet temennisi ile  son buldu.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi

Iğdır Hudut ve Aydın Gazeteleri  Sahibi Osman Toka Rektör Alma’yı Ziyaret Etti.

Iğdır Hudut ve Aydın Gazeteleri Sahibi Osman Toka Rektör Alma’yı Ziyaret Etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve iyi niyet temennisi ile  son buldu.