Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Iğdır Serka Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Burak Aydoğdu ve Unit Firması Genel Müdürü Sıddık Yatan Rektör Alma’yı Ziyaret Ettiler

Iğdır SERKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Burak Aydoğdu, Unit Firması Genel Müdürü Sıddık Yatan ile birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alma’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Rektör Alma, Iğdır Serka Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Burak Aydoğdu ve Unit Firması Genel Müdürü Sıddık Yatan’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite- sanayi işbirliğinin çok önemli olduğunu söyleyen Rektör Alma, bu maksatla yapılacak her türlü çalışmanın yanında ve takipçisi olduklarını, akademisyenlerimizin bu yöndeki çalışmalarını teşvik ettiklerini belirtti.

Ziyaret, iyi niyet temennisi sonrasında , hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi