Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Iğdırlı İşadamı Abidin Öztürk Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Iğdırlı İşadamı Abidin Öztürk, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Alma da İşadamı Abidin Öztürk’ün ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. İşadamı Abidin Öztürk de Rektör Alma’nın kendisine gösterdiği misafirperverlikten ötürü çok memnun olduğunu ifade etti.

Ziyaretin iyi niyet temennileriyle son buldu.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi

Iğdırlı İşadamı Abidin Öztürk Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Ziyaretin iyi niyet temennileriyle son buldu.