Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Şehit Mehmet Bora Tayfur’un İsmi, Iğdır Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’na Verildi

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 5 güvenlik görevlisinden biri olan Özel Harekât Polisi Mehmet Bora Tayfur’un ismi, Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nde bulunan , kapalı spor salonunda yaşatılacak.

Ağrı Dağı’nın eteğinde bulunan Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü yerleşke alanında olan kapalı spor salonuna, Iğdır Üniversitesi Senato kararıyla Özel Harekât Polisi Mehmet Bora Tayfur’un’ isminin verilmesi kararlaştırıldı.  Böylece kapalı spor salonunun adı, “Şehit Mehmet Bora Tayfur Kapalı Spor Salonu” olarak değiştirilmiş oldu.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi