“Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020” Başladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu sene ilk kez düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020" başladı.

YÖK tarafından bu yıl üniversite tercihi yapacak adaylar için Kovid-19 salgını nedeniyle olası riskleri en aza indirgeyerek süreci kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020" 4 Ağustos 2020 tarihi itibariyle başladı. 7 Ağustos 2020 tarihine kadar sürecek sanal fuarda öğrencilere tercih edecekleri üniversite ve programların dijital ortamda yakından tanıtılmasını hedefleniyor.

Iğdır Üniversitesi de fuarda

YÖK'ün koordinesinde 200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilecek olan sanal fuarda Iğdır Üniversitesi de temsil ediliyor. Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının düzenlediği fuar etkinliklerinde canlı tanıtım, canlı sohbet, sesli ve görüntülü görüşmelerle öğrenci adaylarına Üniversitemiz tanıtılacak.

Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’ye https://sanalfuar.yok.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

• Yayımlama Tarihi: 05 Ağustos, 2020