“YÖK Tarafından Verilen Burslar” Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kurulu tarafından verilen bursların aktarım, izleme ve iade süreçleri kapsamında iş ve işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla 05 Nisan 2019 tarihinde toplantı gerçekleştirildi. YÖK konferans salonunda yapılan toplantıya Iğdır Üniversitesinden İç Denetçi Namık Kemal Özeroğlu ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’ndan Şube Müdürü Mehmet Karataş da katıldı.

‘YÖK Tarafından Verilen Burslar’ (Yabancı Dil Eğitim Bursu, Yurt Dışı Araştırma Bursu, Türkoloji Bursu, Lisans Destek Bursu, Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bursu, 100/2000 Doktora Bursu) aktarım, izleme ve iade süreçleri kapsamında iş ve işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya üniversitemiz yetkililerinden de katılım gösteren oldu. Devlet üniversitelerinin iç denetçi ve mali hizmetler uzmanlarının davetli olduğu toplantının açılış konuşmasını Yükseköğretim Kurulu Üyesi H. Abdullah Kaya gerçekleştirdi. Konuşmacı olarak daha sonra Yükseköğretim Proje Geliştirme Dairesi Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan, Öğr. Gör. Yasemin Ayata Alay ve YÖK İç Denetim Birimi Başkanı Suat Aksu, YÖK tarafından verilen burslar hakkında birer sunum gerçekleştirdiler.

Toplantının sonunda Ayşegül Kutay Gündoğan ve Suat Aksu katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.

• Yayımlama Tarihi: 11 Nisan,2019