Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

15 Temmuz Şehidimiz Bülent Yurtseven’in Ailesi, Bülent Yurtseven Kampüsü’nü Ziyaret Etti

Fetö Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda görevi başındayken ağır yaralanan ve 16 gün boyunca hayat mücadelesi verdikten sonra şehit olan, Iğdırlı Başkomiser Bülent Yurtseven’in ismi, Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsü’nde yaşatılıyor. Şehidin ailesini, Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Genber Kerimli, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Kırbaş, Halit Eyüpolu, Özel Kalem Müdürü Bilal Uludağ ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkan Vekili Fetullah Tenik ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Tarhan karşıladı.

Şehidin babası, annesi, eşi, iki kızı ve akrabaları, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya ile birlikte Rektör Vekili Prof. Dr. Genber Kerimli’yi ziyaret ederek kampüse şehidin adının verilmesinden son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

Rektör Vekili Prof. Dr. Genber Kerimli de konuşmasına şehidimiz Bülent Yurtseven’in değerli ailesini Üniversitemizde görmekten mutlu olduklarını belirterek sözlerine başladı. 15 Temmuz Şehitlerinden biri de Bülent Yurtseven’dir, başta Bülent Yurtseven olmak üzere tüm 15 Temmuz Şehitlerimize Allah’tan rahmet değerli ailelerine sabırlar ve tüm gazilere de şifalar diliyorum dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya da 15 Temmuz hain kakışmasında şehit olan Bülent Yurtseven ve Ömer Halisdemir’in kahramanlık örneği verdiğini söyledi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Genber Kerimli’nin şehidin ailesine plaket takdim etmesiyle ziyaret sona erdi.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi