Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

15 Temmuz Şehit Ailelerinin Yakınları Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

15 Temmuz Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kanber Güzelkaya, 15 Temmuz şehidi Bülent Aydın'ın abisi Selçuk Aydın, Genel Kurmayın ilk şehidi Bülent Yurtseven'in amcasının oğlu Rıza Yurtseven, Gazi Ailesi Dernek Başkan Yardımcısı Nejdet Çiftlik beraberindeki heyetle birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı Ziyaret Etti.

15 Temmuz Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kanber Güzelkaya, Rektör Alma’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Alma da 15 Temmuz Şehit Aileleri Dernek Başkanı Güzelkaya’nın ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. Ziyarette ilerleyen zamanda Üniversitemiz ile 15 Temmuz Şehitler Derneği işbirliği içinde güzel çalışmaların yapılması karar alındı.

Ziyaretin sonunda Rektör Alma, Dernek Başkanı Kanber Güzelkaya'ya plaket takdim etti. Dernek Başkanı Kanber Güzelkaya da el işlemeli Türk bayrağı ile Iğdır şehitler albümünü Rektör Alma'ya hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesinden sonra iyi niyet temennileri ile son buldu.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi