2018 KPSS Ön Lisans Sınavında Üniversitemiz 51. Sırada Yer Aldı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2018 KPSS Ön Lisans değerlendirme raporunu açıkladı. Açıklanan raporda KPSSP93 puan türünde ön lisans branşlarında en başarılı üniversiteler de ilan edilmiş oldu. Üniversitemiz ise büyük bir sıçrama göstererek 51. sıraya kadar yükseldi.

Buna göre; Iğdır Üniversitesi 191 üniversite arasında 51. sırada yer alarak ilk 27’lik dilime girdi. Açıklanan rapor sonrası bir değerlendirme yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Iğdır Üniversitesi olarak eğitime yaptığımız yatırımların meyvelerini almaya başladık. Yaptığımız atılımların Üniversitemizin başarısına katkı sağlaması bizim açımızdan önemli. İnşallah bundan sonraki süreçte benzeri başarıları devam ettirip, Üniversitemizi daha üst sıralara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

2018 KPSS Ön Lisans Sınavı ile ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

• Yayımlama Tarihi: 26 Şubat,2019