6. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Onursal Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın yaptığı 6. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, merkez Karaağaç Kampüsünde ikinci gününde yapılan sunumlarla devam ediyor.

Kongre, Yapılacak Olan Gezi İle Son Bulacak

Iğdır Üniversitesi ve UMTEB tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 6. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi ikinci ve son gününde akademisyenlerin bildiri sunumlarıyla devam ediyor. 4 kongre salonunda yapılan sunumlar; sağlık, fen, mühendislik, matematik ve sosyal bilimler alanında gerçekleştiriliyor. Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cavit Polat, kongreye ilginin yoğun olduğunu söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu. “Kongrenin ilk günü çok verimli geçti. İkinci günüde sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Katılımcıların ilgisi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Dışarıdan gelen akademisyenlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için Iğdır Üniversitesi olarak büyük bir gayret gösteriyoruz. Kongre sunumlarımız bugün sona eriyor ama yarın için de bir gezi programı planladık. 13 Nisan 2019 09.00-13.00 arasında Doğubayazıt Ahmed-i Hani Müzesi ve İshak Paşa Sarayına gezi düzenleyeceğiz. Kongremize katılan tüm bilim insanlarını gezi programımıza davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

• Yayımlama Tarihi: 12 Nisan,2019