Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut,  Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Alma da Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut’un ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut da Rektör Alma’ nın kendisine gösterdiği misafirperverlikten ötürü çok memnun olduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda Rektör Alma Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Bulut’a hediye takdim etti.

Müdür Bulut, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan iki  kitabı Rektör Alma’ya hediye etti.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi