Aralık Kaymakamı Görmüş’ten Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Aralık Kaymakamı Mustafa Görmüş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın, Iğdır’ın Aralık ilçesi kaymakamlığına atanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Kaymakam Mustafa Görmüş, Rektör Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Aralık Kaymakamı Mustafa Görmüş’ü makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Rektör Alma, Kaymakam Görmüş’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kaymakam Görmüş de, Rektör Alma’nın nezaketi için teşekkürlerini iletti.

Aralık Kaymakamı Mustafa Görmüş’ün ziyareti, Rektör Alma’nın Kaymakam Görmüş’e yeni görevinde tekrar başarılar dilemesi, Kaymakam Görmüş’ün de Rektör Alma’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etmesiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 31 Ekim, 2019