Azeri Öğretim Üyesi Azad Bayramov, Üniversitemizde Misafir Edildi

Mevlana ders verme hareketliliği kapsamında Azerbaycan Devlet Agrar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinden gelen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Azad Bayramov, 2 hafta süreyle geldiği Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi'nde, çeşitli eğitim faaliyetlerine katıldı.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nce ağırlanan Prof. Dr. Azad Bayramov, üniversitemizdeki eğitim sistemi hakkında bilgilendirilirken; aynı zamanda Fen-Edebiyat Fakültesinde eğitim alan öğrencilere de Azerbaycan'ın yakın tarihi ve multikültüralizm hakkında dersler verdi.

Iğdır Üniversitesinde ağırlanmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Azad Bayramov, değişim programından faydalanmak isteyen akademisyenleri Iğdır Üniversitesine gelmeleri için teşvik edeceğini söyleyerek; Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nün kendisine göstermiş olduğu misafirperverlik için de teşekkür etti.

• Yayımlama Tarihi: 06 Kasım,2018