BESYO’da Sinema Günleri Düzenlendi

Öğrencilerin yetiştirilmesi konusunda derslerin ve kitapların dışında önemli bir etken de filmlerdir. Filmler her türden duyguları uyandırmaktadır. Sizi güldürebilir, ağlatabilir, acı çekmenize neden olabilir ve hatta sorunlarınızla yüzleşmek için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi sağlayabilir. Bu bağlamda öğrencilerimize; yoğunluk, öğrenme, özdeşleştirme, dikkat ve sosyal özellik kazandırmak için Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu(BESYO) tarafından “Okulda sinema günleri” düzenlenmektedir. Şehit Bülent Yurtseven Kampüsümüzde bulunan Mediko Sosyal binası konferans salonunda her hafta Çarşamba günü saat 13:00 -16:00 arasında film gösterimleri yapılmaktadır.

Dördüncüsünü bu hafta yapılan etkinlikte filmin teması olimpiyatlarda madalyaya uzanan yolun gizemini anlatıyordu. Film sonunda hep birlikte çay içen öğrencilerimiz izledikleri filmden memnuniyetlerini dile getirdiler ve önümüzdeki hafta yapılacak film etkinliğini merakla ve sabırla beklediklerini söylediler.

• Yayımlama Tarihi: 07 Mart,2019