Bölgemiz Gazetecileri Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı, bölgemiz gazetecileri Sıddık Söyler ve Atıf Özbey ziyaret etti.

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve söylerhaber.com sitesi Genel Yayın Yönetmeni Sıddık Söyler ile haberdeger.com sitesi İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti. Bölgemiz gazetecilerini makamında ağırlayan Rektör Alma, kendilerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Rektör Alma, Sıddık Söyler ve Atıf Özbey ile yaptığı iki ayrı görüşmede de gazetecilik mesleğinin toplumsal hayatımız için önemini vurgulayarak, özellikle Üniversitemizin bölgemizdeki gazetecilik faaliyetlerine büyük değer verdiğini belirtti.

Bölgemiz gazetecilerinin Rektör Alma’yı ziyareti, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. Sıddık Söyler ve Atıf Özbey Rektörlük makamından ayrılırken, kendilerine gösterilmiş olan misafirperverlik için ayrı ayrı teşekkür ettiler.

• Yayımlama Tarihi: 25 Eylül, 2020