‘Çocuk Olmak’ konulu sergi ilgi gördü

Üniversitemiz Tuzluca Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi Nuray Bayat Usta‘nın öncülüğünde ‘Çocuk Olmak’ adlı sergi düzenlendi. Karaağaç Kampüsü Bahçesinde düzenlenen sergiye; Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kurdele kesimiyle başlayan sergide Rektör Alma, görücüye çıkarılan eserleri tek tek inceledi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Rektör Alma, sergilenen 17 eser hakkında öğrencilerden yorumlar aldı.

‘Teorik eğitim uygulama ile desteklenmeli’

Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Nuray Bayat Usta, amaçlarının öğrencilerin teorik bilgilerin yanında pratik olarak da çalışma yapabilmeleri olduğunu söyleyerek, “Bilindiği üzere akademik eğitim sürecinde teorik bilgilerin uygulamalı olarak desteklenmesi önemli bir noktadır.   Öğrencilerimle oldukça keyifli bir çalışma süreci geçirdik.  Ortaya güzel çalışmalar çıktı.” dedi.

Sergide ayrıca konukların yakalarına ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı rozetler takıldı. Sergi, Rektör Alma’nın Öğretim Görevlisi Nuray Bayat Usta’ya plaket taktimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 10 Mayıs,2019