Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu’nun Projesi SERKA Desteği Almaya Hak Kazandı

Iğdır Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu’nun sunduğu “Akademide Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Öğretimi” Projesi TRA2 Bölgesi’nde uygulanmak üzere Serhat Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazandı.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak kamuoyuna duyurulan Teknik Destek Programı’nın 28 Şubat 2020 tarihinde sona eren 1. dönem başvuruları için yapılan ön inceleme ve nihai değerlendirme sonucunda, Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu’nun sunduğu “Akademide  Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Öğretimi” Projesi destek almaya hak kazandı.

Proje kapsamında; akademik personelin mesleki donanımlarını artırarak, küreselleşen dünyada ortaya çıkan yeni eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve kurumlarının kapasitelerini artırmak için kullanabilecekleri eğitimleri içeren eğitim programının toplam dört gün sürmesi planlanıyor.

• Yayımlama Tarihi: 17 Mart, 2020