Dr. Öğr. Üyesi Bayraktutan Sakarya’da Düzenlenen Çalıştayda Üniversitemizi Temsil Etti

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Mehmet Salih Bayraktutan, 6-9 Eylül tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Sedimentoloji Çalıştayı’na katıldı.

Sakarya Üniversitesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen Çalıştay kapsamında bu sene, “Yamaç, Kıyı ve Akarsu Depolanma Süreçlerinin Sedimanter Kayıtları” teması işlendi. 4 gün süren Sedimentoloji Çalışma Grubu Çalıştayı’nda ilk 2 gün çeşitli sunumlar gerçekleştirilirken son 2 gün de arazi gezileri yapıldı.

Sedimentoloji Çalıştayı’nda Dr. Öğr. Üyesi Bayraktutan, “Narman Havzası Kırmızı Kırıntılı Sedimanter İstifinin Çökelme Yapıları ve Fasiyes Özellikleri” konulu bildiriyi sunarak, üniversitemizi gerçekleştirilen Çalıştay’da temsil etti.

• Yayımlama Tarihi: 01 Kasım,2018