Erasmus Proje Grubu Mühendislik Fakültesini Ziyaret Etti

Erasmus Proje Grubu, Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesini ziyaret ederek proje hedefleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Erasmus+ Gençlik Programı KA2 Stratejik Ortaklıklar kapsamında 2017-3-TR01-KA205-048402 numaralı ‘‘Empowerment of Youth on Renewable Energy for Sustainable Societies’’ başlıklı 6 ortak projenin Iğdır ayağında Iğdır Üniversitesi’nin de dahil olduğu etkinlikler öncesinde proje grubu, Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına ziyarette bulundu. 12 Şubat Çarşamba günü Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan eğitim programının içeriğinden ve ulaşmak istedikleri proje hedeflerinden bahseden proje grubu, daha sonraki projelerde Iğdır Üniversitesini de dahil etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

• Yayımlama Tarihi: 12 Şubat, 2020