Genel Sekreter Kızılkurt ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavaşer’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kızılkurt’a, Genel Sekreter Yardımcısı Halit Eyüpoğlu ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yadullah Keser eşlik etti.

Yapılan görüşmede 2022 – 2023 Akademik yılı içerisinde birlikte yapılabilecek çeşitli faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca bu öğretim yılında ilimize gelecek öğrencilerin barınma başta olmak üzere sorun yaşayabilecekleri konular ele alındı.

“Her Türlü Desteğe Hazırız”

Genel Sekreter Kızılkurt, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından görüşme ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer’e çalışmalarında başarılar dileyen Genel Sekreter Kızılkurt, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın talimatları doğrultusunda ve imkânlar dâhilinde Iğdır’da öğrencilerimizin istifade edebileceği tüm çalışmalarda Iğdır Üniversitesi olarak desteğe hazır olduklarını, ilimizde üniversite okumaya hak kazanan öğrencilerimiz için barınmayı bir sorun olarak görmek istemediklerini ifade ederek yapılan görüşmelerde bu sorunun büyük oranda çözüme kavuşturulmuş olmasının en az öğrenciler kadar kendilerini de memnun ettiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer ise Akademik takvimin henüz başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen İlimize gelecek öğrenciler için barınma konusunda çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını ifade ederek Üniversite ile işbirliği içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 11 Ağustos, 2022