I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu Sona Erdi

Onursal Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın yaptığı ve Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Serhat Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu sona erdi.

3-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu, 3 Ekim günü Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda yapılan açılış programının ardından 4-5 Ekim günlerinde yapılan oturumlarla devam etti. Toplam 14 oturum olarak gerçekleşen sempozyumun son gününde, katılımcılar için Tuzluca ve Kars gezisi düzenlendi.

Bilim dünyasından yoğun ilgi gören sempozyuma; aromatik bitkiler ve kozmetik alanında çalışmakta olan yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda akademisyen katıldı.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ekim,2019