Iğdır I. Uluslararası Multi Disipliner Çalışmalar Kongresi İshak Paşa Sarayı ve Ahmedi-Hani Müzesi Gezisi İle Sona Erdi

Iğdır Üniversitesi ile İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsünün 6-7 Kasım 2018 tarihlerinde ortaklaşa gerçekleştirdiği I. Uluslararası Multi Disipliner Çalışmalar Kongresi, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshak Paşa Sarayı ve Ahmedi-Hani Müzesine düzenlenen gezi ile sona erdi. Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelerek bildirileriyle Kongreye katkı sağlayan akademisyenlere yönelik düzenlenen geziye, İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü yöneticileri de katıldı.

Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden üniversitemize gelerek 6-7 Kasım tarihlerinde bildirilerini sunan akademisyenler, program kapsamında İshak Paşa Sarayı ve Ahmed-i Hani Müzesini gezme fırsatı yakaladı. Lale Devrinin önemli yapıları arasında yer alan İshak Paşa Sarayına özel bir ilgi gösteren akademisyenler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

• Yayımlama Tarihi: 08 Kasım,2018