Iğdır Park Cerrahi Tıp Merkezi’nden Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Iğdır Park Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özcan ve heyeti, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın Tıp Merkezi açılışına katılmış olmasına binaen iade-i ziyarette bulundu.

Iğdır Park Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özcan ve heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, Üniversitemiz ile Iğdır Park Cerrahi Tıp Merkezi arasında birçok ortak proje yürütebileceklerini kaydederek, Iğdır ilinin kalkınması için gösterilen çabalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

Başkan Özcan da, Rektör Alma’nın kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini dile getirerek Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin bölgedeki sağlık hizmeti ihtiyacına cevap verilmesi açısından çok önemli olduğunu ve Iğdır Üniversitesi ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Alma'nın makamında yapılan görüşme neticesinde, Iğdır Üniversitesi ile Iğdır Park Cerrahi Tıp Merkezi iş birliği protokolü imzalanmasına karar verildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ocak, 2020