İİBF Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemizdeki eğitimlerine yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi.

Fakülte binası Amfi-3’te yapılan programda ilk konuşmayı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Genber Kerimli yaptı. Kerimli, konuşmasında Iğdır Üniversitesi ve İİBF hakkında bilgiler vererek Üniversitemizdeki eğitimlerine yeni başlayan öğrencilere alacakları eğitimin öneminden söz etti. Prof. Dr. Genber Kerimli’den sonra söz alan bölüm başkanları ise, bölümleri hakkında verdikleri bilgilerin yanı sıra öğrencilerin istihdam olanaklarından ve profesyonel iş hayatında başarılı olmak için edinmeleri gereken niteliklerden bahsetti.

İİBF oryantasyon programı, Fakülte bölümlerinin tanıtımının ardından Üniversitemiz idari birimlerinin sunumlarıyla sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 03 Ekim,2019