İş Adamı Ahmet Ertaş ve Heyeti Rektör Alma’yı Makamında Ziyaret Etti

Iğdırlı iş adamlarından Zarif İnşaat Teks. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ertaş ve heyeti Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesine yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, üniversite-şehir ve üniversite-sanayi işbirliğine daima önem verdiklerini belirterek, eğitim ve öğretimin yanında şehrin ve sektörlerin de gelişmesi için büyük gayret sarf ettiklerinin mesajını verdi. Rektör Alma, ayrıca Zarif İnşaat Teks. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kuruluna, Iğdır I. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarına verdiği sponsorluk desteği için teşekkür etti. İş adamı Ahmet Ertaş da, Rektör Alma’nın kendisi ve heyetini ağırlamasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, üniversite sanayi işbirliğini kendilerinin de çok önemsediğini ifade etti.

Ziyaret; Rektör Alma’nın İş adamı Ahmet Ertaş’a plaket ve teşekkür belgesi vermesinin ardından iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 13 Haziran,2019