İstanbul Teknopark İcra Kurulu Başkanından Rektör Alma’ya Ziyaret

İstanbul Teknopark İcra Kurulu Başkanı Dr. Ata Şenlikçi, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında üniversitemizin yapmayı planladığı paletli araç projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken; stratejik fayda sağlayacak Ar-Ge birimlerinin oluşturulması ve fiziki alt yapıların inşa edilmesi gibi konular üzerinde duruldu. Ayrıca Başkan Şenlikçi, üniversitemizde yapılacak bilimsel projelere İstanbul Teknopark olarak destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek Iğdır Üniversitesi ile işbirliği içinde olmayı önemsediklerini belirtti.

Ortak kararların alındığı görüşmede; Iğdır Üniversitesi olarak bilimsel çalışmalarla ön plana çıkmak istediklerini belirten Rektör Alma ise nazik ziyaretinden dolayı Başkan Şenlikçi’ye teşekkür etti.