Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Kampüs Camii’nde İlk Cuma Namazı Kılındı

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nde yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan, Kampüs Camii’nde ilk cuma namazı kılındı.

Cuma namazına katılan ve çevre düzenlemesi ile bazı eksik yapım çalışmalarının devam ettiği cami inşaatını denetleyen Rektör Alma, ilgililerden bilgi aldıktan sonra emeği geçen herkese teşekkür etti. Amaçlarının en kısa zamanda, projede belirlenen şekliyle çalışmaları tamamlamak olduğunu belirten Rektör Alma, bunun için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadıklarını söyledi.

Oldukça kalabalık olan ilk cuma namazında üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personelden büyük katılım oldu.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi