Kars Ardahan Iğdır Veteriner Hekimler Odasından Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

Kars Ardahan Iğdır Veteriner Hekimler Odası (VHO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül, Iğdır İl Temsilcisi Serdar Akuş ve VHO geçmiş dönem başkanlarından Dr. Şemistan Kızıltepe, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Rektör Alma’yı ziyaret eden VHO heyeti, Rektör Alma’nın kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini dile getirirken, ziyaret esnasında VHO ve Iğdır Üniversitesi’nin ortaklaşa yürütmesi düşünülen projeler ile Iğdır’da hayvancılık konusunda sektörel gelişmeler ele alındı.

Rektör Alma da, VHO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Iğdır Üniversitesi olarak VHO’yla Iğdır’ın faydasına olacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

VHO heyetinin ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ocak, 2020