Mediko-Sosyal Binası İçinde Yer Alan Kafeterya Hizmet Vermeye Başladı

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde bulunan Mediko-Sosyal Binası hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

İçinde fastfood - kafeterya için ayrılmış 800 metrekare geniş alan, 4 adet büfe-mutfak, 250 kişilik konferans salonu, sağlık birimleri, AB projeleri ve öğrenci kulüpleri için ayrılan odalar, banka, postane, pastane, kuaför ve uçak ile otobüs bilet satış odaları yer alan Mediko-Sosyal Binasında son olarak kafeterya hizmeti verilmeye başlandı.

Rektör Alma; “İyi eğitim için altyapı mükemmel olmalı”

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirten üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Mediko Binasında hizmet vermeye başlayan kafeteryanın öğrenciler ve çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. Geçtiğimiz aylarda çağrı merkezini faaliyete sokarak önemli oranda istihdam sağladıklarını kaydeden Rektör Alma; “İyi bir eğitim için altyapının mükemmel olması gerektiğini biliyoruz. Bu sebeple çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda peyzaj projemiz tamamlanacak. Çalışmalar bittiğinde üniversitemizin çehresi de değişmiş olacak. Son olarak Mediko Binamızda bulunan kafeteryamız hizmete girdi, hem öğrencilerimize hem de personelimize hizmet verecek sosyal tesislerin açılmasını önemsiyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.