Melekli Belediye Başkanı Coşar’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

2019 mahalli idareler seçiminde Iğdır’ın Melekli Beldesine Belediye Başkanı seçilen Eray Coşar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti. Rektör Alma, Belediye Başkanı Eray Coşar’ı seçilmesinin akabinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuştu. Başkan Coşar da, Rektör Alma’nın hayırlı olsun ziyaretine iade-i ziyarette bulundu. Rektör Alma, Başkan Coşar’a nazik ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini sunarken görevinde tekrar başarılar diledi. Başkan Coşar da, Rektör Alma’ya nezaketi ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Coşar’ın ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hediye takdimiyle sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 28 Kasım, 2019