Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi Rektör Alma'yı Ziyaret Etti

Memur Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi beraberindeki heyetle birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Alma’ya teşekkür eden Başkan Vekili Selvi, yeni görevinde başarılar diledi. Iğdır Üniversitesi’nde görev yapmakta olan birçok Eğitim-Bir-Sen üyesi olduğunu ifade eden Selvi, Iğdır Üniversitesinin bölge için bir şans olduğunu, sayın rektörün yapacağı çalışmalarla çok önemli başarılara imza atacağına inandıklarını belirtti.

Konuklarına hitaben, Iğdır Üniversitesi’nin bütün çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, personel ayırt etmeksizin üniversiteye hizmet eden her çalışanın kendileri için değerli olduğunu belirtti. Rektör Alma, nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan vekili Selvi ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Daha sonra başkan vekili Selvi ile Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi Eğitim-Bir-Sen İrtibat bürosunun açılışını yaparak, büronun hayırlara vesile olmasını dilediler.  Ziyaret, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından son buldu.

Yazdır Send to friend

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi Rektör Alma'yı Ziyaret Etti