Mühendislik Fakültesi Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemizdeki eğitimlerine yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

Fakülte binası Amfi-3’te yapılan programda ilk konuşmayı, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Selahattin Çelebi yaptı. Çelebi, konuşmasında öğrencilere üniversite ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Gündoğdu ise, Iğdır Üniversitesi ve Mühendislik Fakültesi hakkında bilgiler vererek, birimlerindeki bölümlerin öneminden bahsetti. Dekan Gündoğdu’dan sonra söz alan bölüm başkanları da, görev yaptıkları bölümlerin çalışma alanlarından, mezun olan öğrencilerin istihdam olanaklarından ve profesyonel iş hayatındaki imkânlardan bahsetti.

Üniversitemiz idari birimlerinin sunumuyla devam eden oryantasyon programı, İshakpaşa Sarayı’na düzenlenen geziyle sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 02 Ekim,2019