Öğr. Gör. Elçin Telli Bakü’de Düzenlenen Konferansa Katıldı

Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Elçin Telli, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen uluslararası konferansta tebliğ sunumu yaptı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Seramik, Cam ve Çinicilik Programı Öğr. Gör. Elçin Telli, Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde yaptığı teknik araştırmalar ve Iğdır Üniversitesi Seramik Atölyesinde yaptığı fiziksel testler sonucu elde ettiği bulguları “5. International Conference On Scientific Researches And Recent Trends”de paylaştı. Profesör Emel Şölenay’ın desteğiyle konferansa katılan Öğr. Gör. Elçin Telli, “Iğdır-Tuzluca İlçesi Toprağının Karakterizasyonu ve Seramik Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması” başlıklı bildirisinin sözlü sunumunu yaptı. Öğr. Gör. Telli, Iğdır’ın endüstriyel ve sanatsal anlamda seramik üretimine katkı sağlayacağı kil yataklarına sahip olduğunu kaydetti.

Sunum sırasında araştırmalarının devam ettiğini belirten Öğr. Gör. Telli, araştırmalarında desteklerini esirgemeyen Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Öcal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

• Yayımlama Tarihi: 06 Ocak, 2020