Öğr. Gör. Telli TRT Erzurum Radyosuna Demeç Verdi

Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Elçin Telli, TRT Erzurum Radyosunun canlı yayın konuğu oldu. Öğr. Gör. Telli radyo yayınında, 'Seramiğim Ağrı Dağı'nda' adlı sergi hakkında bilgiler verdi.

Iğdır’da ilk kez gerçekleşen seramik sergisi hakkında duygularını ifade ederek konuşmasına başlayan Öğr. Gör. Elçin Telli, "2. kişisel seramik sergisini Iğdır Üniversitesi’nde Ağrı Dağı manzarası ile yapmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen bir sergi oldu. Normalleşme süreci ile birlikte gerekli tüm önlemleri alarak Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bahçesinde gerçekleşen sergide 27 adet seramik eserin bulunduğunu tasarım, alçı model, alçı kalıp, astar, sır ve renkli çamurlarda bize ait. Bunları hazırlama süreci yaklaşık iki yıl sürdü. Bunun gibi sanatsal etkinliklerin Iğdır ve Iğdır Üniversitesine büyük katkıları olacaktır. Iğdır’ın killeri üzerine yaptığımız çalışmaların bir bölümü sonuçlandı. Devam eden ve yeni başlayan projelerimiz var. Akademik yayınlar ile bilimsel ve sanatsal çalışmaları kalıcı hale getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları yürütürken desteklerini esirgemeyen Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öcal’a teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

• Yayımlama Tarihi: 25 Eylül, 2020