Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Bahattin Çelik, Ankara Meydan Savaşı’nın Ayrıntılarını Gün Yüzüne Çıkaracak

Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Bahattin Çelik ve ekibi, 1402 yılında gerçekleşen Ankara Meydan Savaşı'na ilişkin Çubuk Ovası'nda yüzey araştırması yapacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin (AYBÜ), Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ve Bursa Yıldırım Belediyesi ile imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında desteklenecek çalışmalar, 5 Temmuz 2022 tarihi Başkanlığını Tarihçi/Arkeolog Prof. Dr. Bahattin Çelik’in yapacağı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senayi Dönmez’in katılacağı çalışmalarda; ayrıca Prof. Dr. Musa Şamil Yüksel, Doç. Dr. Yusuf Albayrak, Doç. Dr. Ahmet İhsan Aytek, Dr. Öğr. Üyesi Sıddık Çalık, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Tosyagülü Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Boşdurmaz, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Özaslan, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Koray Gültekin, Araş. Gör. Nazlı Akbaş, Tuğçe Kocael, Oktay Ok, Ali Gerengi ve Remziye Taş görev alacak.

• Yayımlama Tarihi: 30 Haziran, 2022