Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi Yakında Hizmete Açılacak

Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi daha iyi bir hizmet sunabilmek adına Mediko Sosyal Binasına taşındı. 250 kişilik kapasiteye sahip olan ve 7/24 hizmet verecek olan kütüphane yakında hizmete açılacak.

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Ziraat Fakültesinde 250 metre kare alan üzerine kurulu olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi öğrenci ve akademisyenlere daha iyi hizmet vermek için Mediko Sosyal Binasına taşındı.  1000 metre kare kapalı alana sahip Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi çok yakında hizmete açılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Kabalak, “Rektörümüzün tahsis ettiği 1000 metre kare alana sahip kütüphanemizde; bilgisayar çalışma odası, süreli yayınlar salonu, eğitim odası, grup çalışma salonu, günlük dergi okuma alanlarıyla öğrenci ve akademisyenlerimiz daha rahat ve konforlu bir şekilde vakit geçirebilecek” diye konuştu.

Yakında hizmete girecek olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ayrıca öğrencilerin faydalanacağı 7/24 salonu ile hizmet verecek. Ayrıca kütüphanenin kapasitesi 80 kişiden 250 kişiye yükseltildi.

• Yayımlama Tarihi: 12 Eylül, 2019